Comme un chef - Bucatarul (2012)

Un bucatar cu mare experienta se confrunta cu noii sai sefi, care doresc sa ii strice reputatia si sa angajeze pe altcineva in locul sau.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 7 Martie 2012 (Franta)
Durata: 84 minute
Nota: 6,5


Regia si scenariul: Daniel Cohen

Un film cu: Jean Reno, Michaël Youn, Raphaëlle Agogué, Julien Boisselier, Salome Stevenin, Serge Lariviere, Issa Doumbia, Bun-hay Mean, Pierre Vernier, Santiago Segura, Genevieve Casile, Andre Penvern, Rebecca Miquel, James Gerard, Henry Payet.

Povestea: Jacky este un tanar bucatar extraordinar de priceput, dar se pare ca norocul il ocoleste cu fiecare ocazie posibila. La celelalt capat, se afla bucatarul chef Alexandre Lagarde, care se teme sa nu isi piarda reputatia construita cu atat de multa indarjire, in timp. Pe langa reputatie, acesta isi poate pierde si restaurantul. Soarta face ca acesti doi bucatari sa fie adusi cumva impreuna si sa porneasca intr-o calatorie prin intreaga lume a bucatariei franceze. La vremea lui, Lagarde a fost o adevarata legenda, dar din pacate el este acum la cutite cu noul grup de patroni care conduc restaurantul. Acestia pun la cale un plan prin care sa distruga pur si simplu reputatia lui Lagarde, ca restaurantul sa piarda o stea, si sa angajeze un alt bucatar pentru a schimba complet specificul si gastronomia restaurantului. Disperat in lupta cu sefii, dorind sa isi mentina titlul de Three Star Chef (Chef de trei stele) - un fel de raritate in lumea bucatarilor, Lagarde face echipa cu Jacky pentru a invata anumite lucruri noi de la acesta si sa isi mentina acest titlu.

Comme un chef - Bucatarul 2012 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->