Danger Mouse se reintoarce pe micile ecrane

Da, ați citit bine titlul, Danger Mouse se întoarce. Fremantle Media, cei care dețin drepturile asupra șoricelului ce trăiește mereu la limită, au decis ca după o pauză de 23 de ani, să îl scoată din nou la lumină.

Seria animată care făcea ravagii în timpul anilor 1980 se va întoarce pe micile ecrane în curând, spun sursele noastre (independent.co.uk). Desenele au fost ideea lui Cosgrove Hall, iar șoricelul era un agent secret care se inspira puțin din James Bond, și care se implica tot timpul în tot felul de peripeții care îi puneau viața în pericol. Printre pățaniile lui Danger Mouse putem enumera faptul că pilota o mașina zburătoare care îi aducea mereu necazuri, se lupta cu Baronul Greenback, era implicat în tot felul de acțiuni de topire a Polului Nord, fie că voia sau nu, inamicii nu îl lăsau deloc să respire, si multe altele. Când rămâneau fără idei, producatorii îl implicau uneori și pe Contele Duckula (vă puteți da seama de unde vine numele) care îi mai făcea și el necazuri eroului nostru, sau mă rog, al englezilor.

Atunci când am ajutat la construcția acestui personaj, Danger Mouse, nu aveam idee ca show-ul va avea un succes atat de mare, atât în Marea Britanie cât și peste ocean. Sunt încântat de-a dreptul că o cu totul altă generație va fi introdusă aventurilor lui Danger Mouse care de data aceasta va fi reînnoit astfel încât să aibă o grafică potrivita secolului 21, dar și pățanii adaptate vremurilor în care trăim. a declarat Brian Cosgrove.

Încă nu a fost anunțată și direcția în care Danger Mouse va fi realizat, aici referindu-ne la noile aventuri de care va avea parte sau cu cine se va lupta de aceasta dată. De asemenea, nu se știe încă dacă David Jason va dori să fie din nou vocea șoricelului sau dacă se va opta pentru altcineva, iar cât ține de Terry Scott, cel care era vocea lui Penfold, acesta a decedat din pacate, în anul 1994.

Renașterea lui Danger Mouse va avea loc pe canalul de televiziune BBC, iar aceasta dată de lansare va fi anunțată în curând. Până una alta, vă lăsăm sa vizionați o mostra din aventurile lui Danger Mouse.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->