Earth to Echo (2014)

Dupa ce primesc o serie de mesaje criptate de la un extraterestru, un grup de copii pleaca in aventura alaturi de fiinta care are nevoie de ajutorul lor.

Gen: Aventura, SF
Data aparitiei: 2 Iulie 2014 (Statele Unite)
Durata: n/a
Nota: 7,3


Regia: Dave Green | Scenariul si povestea: Henry Gayden

Un film cu: Teo Halm, Astro, Reese Hartwig, Alla Wahlestedt, Jason Gray-Stanford, Cassius Willis, Drake Kemper, Arthur Darbinyan, Tiffany Espensen, Mary Pat Gleason, Sonya Leslie, Peter Mackenzie, Virginia Louise Smith, Myk Watford, Valerie Wildman.

Povestea: Filmul Earth to Echo 2014 este unul de familie, o aventura in care trio-ul inseparabil alcatuit din Tuck, Munch si Alex urmeaza sa scrie istorie. Totul incepe atunci cand cartierul unde acestia locuiesc, este distrus incetul cu incetul de un proiect urias de constructie, unul care obliga pur si simplu familiile sa se mute din acea zona. Cu toate acestea, in mod surprinzator, cu doua zile inainte sa trebuiasca sa se desparta, cei trei baieti incep sa primeasca semnale extraterestre ciudate, criptate, pe fiecare din telefoanele lor. Acestia sunt convinsi ca ceva mai mare decat pot controla ei se intampla, si astfel fac echipa cu o prietena de la scoala pe nume Emma si pleaca in cautarea sursei care le afecteaza telefoanele. Cu toate acestea, ce urmeaza copiii sa descopere, va fi peste imaginatia lor, pentru ca pentru prima oara in viata lor, acestia observa un extraterestru in carne si oase, aici pe Pamant. Acesta a venit aici deoarece are nevoie de ajutorul adolescentilor. Gasca se decide astfel sa ajute micutul extraterestru, sa il protejeze de fortele pamantesti si sa il ajute sa se intoarca inapoi acasa. Aceasta calatorie in care au de gand sa se aventureze tinerii va fi plina de minunatii, dar din pacate nu vor putea spune nimanui prin ce au trecut, va ramane doar secretul lor. Cu toate acestea, vor putea cei patru sa faca fata tuturor provocarilor la care vor fi supusi? Autoritatile sunt pe urmele lor si daca sunt prinsi, nu numai ca se vor face experimente pe extraterestrul Echo, dar acestia vor fi trimisi cel mai probabil la un centru de corectie.

Earth to Echo 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->