Edge of Tomorrow de vina pentru amanarea lui Jupiter Ascending?Saptamana trecuta va vorbeam despre Ascensiunea lui Jupiter, amanat pana in 2015. Astazi aflam poate adevaratul motiv din spatele acestei amanari.

La doar cateva saptamani distanta inainte de lansarea oficiala, Warner Bros au anuntat ca Jupiter Ascending va fi amanat pana pe data de 5 februarie 2015, pe motiv ca echipa de efecte speciale are foarte mult de lucru. Noi totusi tindem sa credem altceva, in aceasta saptamana, dupa ce am aruncat un ochi asupra Box Office-ului.

Se zvoneste ca Warner Brothers au amanat acest film pentru a nu arunca pe apa sambetei atat de multa munca, la fel ca si la alte filme ce urmeaza a fi lansate in aceasta vara. Din cate putem observa Edge of Tomorrow nu a avut incasari atat de mari in weekend, cu doar 29 de milioane de dolari in Statele Unite si 111 milioane de dolari peste ocean. Filmul mai are de incasat ceva bani ca sa isi scoata suma investita in productie. Astfel, in productie au fost investiti bani in valoare de 178 de milioane de dolari, suma care nu a fost inca scoasa dupa primul weekend, si stim cu totii ca mereu urmatoarele weekenduri vor produce tot mai putini bani.
Acestea sunt vesti teribile pentru producatori, tinand cont ca celalalt film al lui Tom Cruise, Oblivion, a incasat undeva la 286 de milioane de dolari, motiv pentru care WB sperau ca si pentru Edge of Tomorrow sa fie incasari de 300-400 milioane macar.

Iar daca vestile proaste nu erau suficiente, nici Blended al lui Adam Sandler nu a incasat foarte multi bani, ci dimpotriva. Cu un buget de 40 de milioane de dolari, acesta a incasat doar 38 de milioane. Asta nu e tot, intrucat Warner Bros spera sa isi mai scoata din bani cu proiecte precum Jersey Boys, Tammy sau Into The Storm care urmeaza sa iasa in acest an. Desigur, acestea sunt proiecte mai mici, de aceea panica nu este atat de mare. Cu toate acestea, avand incasari atat de mici in aceasta vara si de multe ori iesind chiar pe minus, este de inteles de ce au dorit sa amane filmul pentru luna februarie a anului viitor.

Daca ne uitam la bugetul filmului Jupiter Ascending, unul de 150 de milioane de dolari, este lesne de inteles de ce nu vor sa riste si cu acest film. Ar putea sa nu aiba incasari suficient de mari si atunci mai bine il amana pentru luna februarie a anului viitor, cand este frig si lumea merge mai mult la cinema, decat prin vacante.
O vara destul de grea pentru studiourile Warner, dar poate ca ar trebui sa isi regandeasca mai bine anumite proiecte si sa caute mai putine scuze. Daca ne uitam in curtea celor de la Marvel, vedem doar succese, indiferent de sezon.


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->