Edge of Tomorrow: Prizonier in timp (2014)

Un soldat ce se afla intr-un razboi cu extraterestrii, este prins intr-o bucla a timpului ce are loc in ultima sa zi din razboi si care se repeta la nesfarsit.

Gen: Actiune, SF
Data aparitiei: 6 Iunie 2014 (Romania)
Durata: 113 minute
Nota: 7,1


Regia: Doug Liman | Scenariul: Christopher McQuarrie, Jez Butterworth

Un film cu: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, Brendan Gleeson, Jonas Armstrong, Tony Way, Kick Gurry, Franz Drameh, Dragomir Mrsic, Charlotte Riley, Masayoshi Haneda, Terence Maynard, Noah Taylor, Lara Pulver, Madeleine Mantock.

Povestea: Actiune si suspans in Edge of Tomorrow, unde intr-un viitor nu foarte indepartat, o rasa extraterestra ataca Pamantul. Fortele Pamantene vor sa se apere cu toata artileria pe care o detin, motiv pentru care William Cage este trimis intr-o misiune pur si simplu sinucigasa. Acesta nu reuseste sa reziste mult timp in fata extraterestrilor si este ucis repede, dar intr-un mod inexplicabil, se trezeste. Acesta realizeaza ulterior ca a fost prins intr-o bucla a timpului care se repeta mereu si mereu, fiind nevoit sa se lupte cu extraterestrii iar si iar. Din fericire, este si o parte buna aici deoarece personajul lui Tom Cruise castiga tot mai multa experienta cu fiecare batalie, iar atunci cand Rita Vrataski (Emily Blunt) il va acompania, va fi suficient de pregatit sa doboare in sfarsit rasa extraterestra.

Edge of Tomorrow: Prizonier in timp 2014 Trailer Romana

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->