Explozii & Artificii in noul trailer EXPENDABLES 3


Sylvester Stallone, Jet Li, Antonio Banders, Wesley Snipes, Jason Statham, Dolph Lundgren, Harrison Ford, Mel GIbson, Arnlod Schwarzenegger. Are rost să continuăm? Este evident că și în Eroi de Sacrificiu 3 avem parte de actori aleși pe sprânceană.

Cu atât de mulți actori ar trebui să ne așteptăm la multă acțiune, lucru care se și întâmplă, din câte putem observa din trailer (pe care vi l-am pus la dispoziție, puțin mai jos). Pe scurt, în acest ultim trailer din Expendables, vedem multe explozii, multe cuțite, multe gloanțe, multe avioane și elicoptere, iar artificii nu vedem deloc dar am căzut de comun acord ca Explozii & Cutite nu ar fi sunat atat de bine.

În acest ultimul videoclip, inamicul este Mel Gibson, deși nu știu cum s-a ajuns tocmai la el să fie the bad guy, mai ales că a avut doar roluri de simpatic, în cam toate filmele lui. Trecem peste asta, ideea e că in film este vorba de răzbunare, multă razbunare. Conrad Stonebanks (micuțul Gibson), unul din cei doi fondatori ai eroilor de sacrificiu, celălalt find Stalone, a devenit un dealer de arme, iar acum, că are cu ce, decide să pună această gașcă năucitoare, la pământ pentru totdeauna. Poate că o să vă stricăm surpriza, dar noi nu credem că va reuși, cum altfel va fi realizată și partea a patra a filmului care se vinde atât de bine?! Ar fi și păcat să se vândă prost, mai ales că Stalone nu mai face parte din regie sau scenariu, astfel că ele pot fi chiar de o calitate decenta, dacă nu își bagă năsul.

Până în 22 August când apare filmul și în Romania, mai e mult, dar așteptarea merită. Până la data mult asteptata, vă dorim o vizionare plăcută a trailerului, iar dacă v-a plăcut, nu ezitați să vedeti filmul la cinema.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->