G. del Toro anunta data de lansare a filmului PACIFIC RIM 2


Totul este oficial! Pacific Rim cu siguranță va avea o continuare, iar acum știm si data oficială de lansare.

În urmă cu două săptămâni vă spuneam că Pacific Rim va avea o continuare și vă promiteam că va vom comunica și data de lansare a acestuia, în curând. Ei bine, a venit și timpul acela, mulțumită regizorului Guillermo del Toro care ne-a comunicat într-un videoclip lansat pe internet, când ne vom putea bucura de partea a 2-a. De asemenea, acesta anunță ca lucrează simultan și la filmul Crimson Peak, care va debuta în toamna lui 2015 și care îi va avea ca protagoniști pe Tom Hiddleston, Charlie Hunnam și Jessica Chastain.

Del Toro anunță că fanii nu vor fi dezamăgiți de această continuare deoarece va încerca să nu devieze foarte mult de la aventurile din benzile desenate, motiv pentru care va lucra la acest proiect și cu Travis Beacham. Acesta a mai declarat: Personajele care îmi plac mie se vor întoarce. Raleigh, Mako, Newt, Gottlieb și cine știe... poate și Hannibal Chau. Oricum ar fi, vrem să mutăm toată acțiunea în noi teritorii, unde să fie admirate peisajele minunate, dar în același timp să avem parte și de bătălii incredibile. Primul film a fost doar începutul a ceea ce urmează.

Încă nu se știe exact care vor fi actorii ce vor juca în acest film, dar ținând cont că filmul va fi lansat abia peste trei ani, au timp berechet să găseasca cea mai buna combinație de actori. Oricum, Del Toro mai are de lucru la filmul horror Crimson Peak, care trebuie să apară in toamna anului viitor.

Pacific Rim 2 va fi lansat oficial în cinematografele din Statele Unite, pe data de 7 Aprilie 2017, iar în Romania va apărea cel mai probabil la sfârșitul lunii aprilie. Mai jos, vă punem la dispoziție și declarația oficială a regizorului Guillermo del Toro.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->