Grace de Monaco (2014)

Grace, printesa de Monaco, se vede prinsa la mijloc in conflictul politic dintre Franta si Monaco, lucru ce o impiedica sa redevina actrita de odinioara.

Gen: Biografie, Drama, Dragoste
Data aparitiei: 13 Iunie 2014 (Romania)
Durata: 103 minute
Nota: 6,0


Regia: Olivier Dahan | Scenariul: Arash Amel

Un film cu: Nicole Kidman, Tim Roth, André Penvern, Milo Ventimiglia, Parker Posey, Paz Vega, Derek Jacobi, Frank Langella, Geraldine SOmerville, ROger Ashton-Griffiths, Nicholas Farrell, Robert Lindsay, Olivier Rabourdin, Pascaline Crevecoeur, Jeanne Balibar.

Povestea: Filmul Grace de Monaco se invarte in jurul povestii personale a lui Grace Kelly, o faimoasa actrita de Hollywood, de la mijlocul secolului 20. Aceasta ajunge sa se indragosteasca de printul de Monaco, alaturi de care va intemeia si o familie. Dar ce se va intampla atunci cand izbucneste un conflict politic intre Franta si Monaco? Va putea Grace sa reziste acestor greutati si sa isi protejeze familia?! Familia este un lucru foarte important in viata lui Grace, dar atunci cand regizorul Alfred Hitchcock o cheama inapoi la Hollywood, spunand despre ea ca este o actrita minunata si ca are mare nevoie de ea intr-un film, o pune pe ganduri pe protagonista. Aceasta parca ar vrea sa revina in Statele Unite, sa duca din nou viata libertina pe care o avea inainte, viata de care nu mai are parte la palat. Aceasta este nefericita si nu se poate comporta cum doreste, viata de printesa impunand anumite reguli si norme pe care trebuie sa le urmeze cu strictete. Va alege Grace Kelly sa renunte la aceasta viata si sa fie din nou fericita, sau va suporta cu durere si va face totul pentru ca familia ei sa fie fericita si sa nu ii duca lipsa?! Grace de Monaco este un film biografic inspirat dintr-o poveste reala.

Grace de Monaco 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->