Hellion (2014)

Cand un copil obsedat de heavy metal si motocross devine un adevarat delicvent, parintii lui trebuia sa ia masuri disperate.

Gen: Drama, Thriller
Data aparitiei: 13 Iunie 2014 (Statele Unite)
Durata: 94 minute
Nota: 6,7


Regia si scenariul: Kat Candler

Un film cu: Aaron Paul, Juliette Lewis, Josh Wiggins, Augustine Frizzell, Jonny Mars, Annalee Jefferies, Deke Garner, David Maldonado, Walt Roberts, Jason Newman, Corby Sullivan, Richard C. Jones, Brent Smiga, Dylan Cole, Sarah Jane Sanders.

Povestea: Regizorul filmului Hellion, Kat Candler, portretizeaza puternica drama a unei familii americane ce lucreaza la o rafinarie din Sud-Estul Texasului. Drama este portretizata prin distrugerea familiei si cicatricile pe care timpul le lasa asupra acesteia. Fiul lor, este obsedat de heavy metal si motocross. Acesta are doar 13 ani, dar este un delicvent in toata regula, alaturi de intreaga banda din care face el parte. Lucrurile incep sa devina ingrijoratoare atunci cand Jacob Wilson incepe sa il aduca in aceasta lume intunecata si plina de infractiuni si pe fratele sau Wes. In tot acest timp, tatal lor care ii iubeste, se confrunta cu sentimente amestecate, suferind dupa mama lor si inecandu-si tot mai mult amarul in alcool, cutreierand barurile si uitand cu totul ca are niste copii. Chiar daca ii iubeste, Hollis Wilson este mai preocupat de propriile probleme, decat de educatia fiilor sai.

Hellion 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->