Jared Leto in rolul lui Dr. Strange?Marvel face proiecte pe banda rulanta de la o buna bucata de vreme. Se pare ca de data aceasta vor sa produca filmul Doctor Strange si sa il puna pe Scott Derrickson regizor. Acesta a mai regizat si filmele The day the eart stood still si Sinister.

Derrickson a fost dornic sa arunce o privire asupra scenariului, care inca nu se stie cine l-a scris. Stim de asemenea ca Studiourile Marvel ar fi interesate sa il aiba pe Jared Leto in rolul doctorului Stephen Strange.

Doctor Strange este un personaj in genul Omului de Fier, doar ca el se ocupa de magie. Stephen Strange este un personaj din inalta societate, un neurochirurg arogant si ingamfat care este implicat intr-un accident si isi raneste mainile suficient de tare incat sa isi puna capat carierei. Acesta calatoreste inspre muntii Himalaya si se apuca sa invete magie. Ulterior, el devine un fel de maestru al magiei, un fel de vrajitor bun care incearca sa protejeze planeta de maleficul Dread Dormmamu, care nu stim exact ce face, dar are intentii rele de care avem nevoie ca sa aiba si filmul o actiune.

Se preconizeaza faptul ca prin Iulie, Marvel va anunta cel mai probabil cine il va juca pe Doctor Strange. Noi speram sa fie Jared Leto pentru ca ar fi foarte interesant sa vedem un doctor nebun-arogant-magician cu parul lung (in speranta ca nu il vor tunde). De asemenea, pe lista distributiei figureaza undeva chiar si numele lui Johnny Depp, ceea ce ar fi de asemenea interesant. Cu toate acestea, avem motive sa credem ca nu ar fi foarte incantat Depp de un asemenea rol si ca mai degraba se va opta tot pentru Leto intr-un final. Sunt sanse mari ca Leto sa joace, compania dorind neaparat un castigator recent de Oscar in rolul neurochirurgului din munti.
Daca va primi rolul, nu ramane decat sa ne bucuram ca Leto de aceasta data, va fi si el barbat.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->