Jersey Boys (2014)

Povestea a patru tineri diferiti care se unesc pentru a forma cea mai in voga trupa rock a anilor 1960, The Four Seasons.

Gen: Biografie, Drama, Musical
Data aparitiei: 19 Septembrie 2014 (Romania)
Durata: 134 minute
Nota: 7,3


Regia: Clint Eastwood | Scenariul: Marshall Brickman, Rick Elice

Un film cu: John Lloyd Young, Erich Bergen, Michael Lomenda, Christopher Walken, Francesca Eastwood, Freya Tingley, James Madio, Billy Gardell, Kathrine Narducci, Sean Whalen, Vincent Piazza, Steva Schirripa, Aria Pullman, Barry Livingston, Jeremy Luke.

Povestea: Filmul Jersey Boys in regia lui Clint Eastwood reprezinta un musical biografic a trupei Four Seasons, o trupa rock care era in ascensiune in anii 1960. Acestia au fost adunati pentru a forma impreuna un grup puternic, un grup de cantareti ce in curand avea sa uimeasca intreaga lume cu muzica lor. Four Seasons erau atat de cunoscutii in ani '60 incat toate generatiile ii cunoasteau. Acest film ne arata cum s-a format aceasta trupa si cum s-au legat toate relatiile dintre cei patru componenti ai trupei. Totul era concentrat in mod special pe Frankie Valli totusi, acesta era un copil mai mic de statura dar avea un falsetto incredibil. Pe langa performantele lor din concerte, filmul ne prezinta si latura putin mai intunecata a grupului de cantareti, in special datoriile pe care unii le aveau de la pariuri, legaturile lor neintelese cu mafia, dar si nefericirile din familie. Jersey Boys este un film ce vrea sa ii aminteasca publicului de trupa extraordinara care a dainuit in sufletele si urechile multor ascultatori timp de peste patru decenii.

Jersey Boys 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->