John Carter (2012)

John Carter, un veteran de razboi, este teleportat pe Marte si prins la mijloc intr-un razboi din care el va trebui sa o salveze pe printesa. 

Gen: Actiune, Aventura, Fantezie, SF
Data aparitiei: 9 Martie 2012 (Romania)
Durata: 132 minute
Nota: 6,8


Regia: Andrew Stanton | Scenariul: Mark Andrews

Un film cu: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Willem Dafoe, Samantha Morton, Thomas Haden Church, Mark Strong, Ciaran Hinds, Dominic West, James Purefoy, Bryan Cranston, Polly Walker, Daryl Sabara, Arkie Reece, Davood Ghadami, Pippa Nixon.

Povestea: John Carter, un veteran de razboi care in anul 1868 incerca sa duca o viata normala, este intrebat de armata daca doreste sa participe la razboi. Acesta refuza si este intemnitat imediat. Reuseste cumva sa scape intr-un final, dar este urmarit. Isi gaseste locul de refugiu intr-o pestera, dar cand atinge un anumit medalion, el este teleportat direct pe Marte, planeta unde descopera ca poate sari foarte mult datorita gravitatiei diferite. Din pacate insa, el descopera si un adevarat razboi intre rasele extraterestre de pe Marte si va fi nevoit sa o salveze pe printesa inimii sale din mainile raufacatorilor. De data aceasta nu mai poate sta nepasator, trebuie sa se implice in razboi.

Cumparare: Filmul poate fi achizitionat in varianta 2D si 3D, de aici!

John Carter 2012 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->