Home » , , , , , , , , , » Josh Brolin va fi vocea lui THANOS din Gardienii Galaxiei

Josh Brolin va fi vocea lui THANOS din Gardienii GalaxieiCateva surse (latino review si variety) ne-au soptit mai multe informatii in ultima vreme, ultima dintre ele fiind faptul ca Josh Brolin va fi vocea lui Thanos, Extraterestrul Malefic cu puteri distrugatoare, din filmul Gardienii Galaxiei.

Stiati ca desi au aparut mai multe trailere pe internet, nu toate personajele importante din film apar in ele? Luam exemplul lui Thanos, personaj interpretat de Brolin. Thanos este un caracter malefic si prima data si-a facut aparitia in Avengers, cand a fost jucat de actorul Damion Poitier. In acea scena aparea ca un personaj cu un zambet subtil, dar malefic, vorbind despre sfarsitul planetei si a lumii in care traim.

Acest personaj face parte din grupul The Eternals, un grup de anti-eroi cu puteri uriase, ce nu se pot compara cu oamenii din niciun punct de vedere datorita capacitatilor cu care Marvel i-a inzestrat. Numele Thanos se refera la Titanul Nebun, iar aceasta porecla vine de la faptul ca in benzile desenate, acesta incearca sa stearga rasa umana de pe suprafata Pamantului, cu ajutorul Infinity Gauntlet (un fel de manusa a infinitatii), instrument capabil de a manipula timpul, spatiul, realitatea si chiar sufletul uman.

Nu stim inca ce fel de contributie va avea Thanos in The Guardians of the Galaxy 2014, dar stim ca nu isi va face aparitia de indata, ci va sta pitit pana este sigur ca planul ii va functiona. De asemenea, aflam dintr-un articol scris despre productia lui James Gunn, faptul ca Thanos ar putea aparea si intr-un al treilea film Avengers, unde ar avea un rol important, unul malefic, fireste.

Este greu sa gasesti o voce atat de buna incat sa sune ca a unui extraterestru malefic autentic, dar din anumite surse am descoperit ca vocea ii va apartine lui Josh Brolin. Acesta ii va oferi vocea lui Thanos atat in Gardienii Galaxiei cat si in Avengers.


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->