Jurnalul (2004)

Un barbat sarac se indragostete de o tanara instarita careia ii reda libertatea spirituala, dar societatea vrea sa ii desparta datorita diferentelor intre ei.

Gen: Drama, Dragoste
Data aparitiei: 25 Iunie 2004 (Statele Unite)
Durata: 123 minute
Nota: 8,0


Regia: Nick Cassavetes | Scenariul: Jeremy Leven, Jan Sardi

Un film cu: Gena Rowlands, James Garner, Rachel McAdams, Tim Ivey, Starletta DuPois, Anthony-Michael Q. Thomas, Ed Grady, Renee Amber, Jennifer Echols, Geoffrey Knight, Kevin Connolly, Ryan Gosling, Heather Wahlquist, Andrew Schaff, Matt Shelly.

Povestea: Intr-o casa de ingrijire pentru batrani, Duke ii citeste o poveste de dragoste unei doamne senile. Povestea este despre Allie Hamilton, o tanara a anilor '30 care isi petrece vacanta de vara in Seabrook. Muncitorul Noah Calhoun o intalneste pe tanara la un carnaval si nu trece mult pana cei doi se indragostesc, unul de celalalt. Intr-o zi, Noah o aduce pe Allie in vizita la o casa veche la care el viseaza de mult sa o restaureze si sa o cumpere, iar acolo cei doi fac dragoste. Parintii lui Allie totusi, nu sunt de acord cu povestea de dragoste dintre cei doi, datorita diferentelor sociale, el fiind sarac iar ea instarita. Parintii se muta cu Allie la New York, timp in care Noah ii trimite cate o scrisoare in fiecare zi, 365 de scrisori. Acestea, nu ajung la iubita lui, pentru ca mama ei le tine departe de aceasta. Trei ani mai tarziu, Statele Unite intra in razboi (Al Doilea Razboi Mondial) iar Noah si cel mai bun prieten al sau, Fin, sunt inscrisi in armata, in timp ce Allie lucreaza ca asistenta de razboi. Il intalneste curand pe soldatul ranit Lon Hammond de care se indragosteste, urmand ca dupa razboi acesta sa ii propuna casatoria, fiindu-i greu acesteia sa il refuze, Lon fiind un barbat aratos si bogat. In tot acest timp, Noah a cumparat acea casa veche, a restaurat-o iar acum a scos-o la vanzare. Cand Allie vede in ziar poza cu Noah, incepe sa fie confuza in legatura cu sentimentele ei pentru Lon. Intre timp, Duke face o pauza din citit, pentru ca fiii doamnei au venit in vizita.

Jurnalul - The Notebook 2004 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->