Lupita si Gwendoline Christie in STAR WARS: Episodul 7Vesti bune pentru barbatii singuri din galaxia de departe! Doua noi eroine s-au alaturat distributiei filmului STAR WARS: Episodul 7. Acestea sunt Lupita Nyong'o, celebra actrita care a castigat un Oscar pentru rolul ei din 12 ani de sclavie, si puternica neinfricata Gwendoline Christie, cunoscuta pentru rolul sau Brienne of Tarth din serialul Urzeala Tronurilor.

Inca nu se stie clar ce roluri va juca fiecare dintre ele, dar sunt zvonuri multe cum ca Lupita ar putea primi chiar un rol important in film, fiind un motiv suficient de puternic pentru a ne explica de ce nu a ales sa joace in niciun alt film dupa ce a luat Oscarul, mai ales ca a primit cateva oferte interesante. Aceasta in sfarsit a ales sa joace in Razboiul Stelelor, iar noi credem ca a ales intelept, pana la urma ce film te poate propulsa si mai sus, daca nu chiar Star Wars?!

Christie, pe de alta parte, este ocupata cu razboaiele din Game of Thrones, unde a devenit una din cele mai populare personaje. Este cunoscut faptul ca ea va juca si in filmul The Hunger Games: Mockingjay, in prima parte a acestuia, mai exact, care va aparea la sfarsitul acestui an. Sa speram totusi ca noua sa cariera infloritoare nu il va incuraja pe George R.R. Martin (autorul volumelor de carti Game of Thrones) sa o ucida din senin. Cu siguranta, cei care se uita la serial stiu despre pasiunea autorului de a omori orice personaj important intr-un mod haotic si surprinzator.

Presedintele Lucasfilm, Kathleen Keneddy declara ca este foarte incantata sa vada ca Lupita si Gwendoline au acceptat sa joace in Star Wars si se bucura sa vada cum aceste talente extraordinare ale cinematografiei prind contur incetul cu incetul.

Perechea de actrite se va alatura unei distributii care ii include si pe: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Adam Driver, Domnhall Gleeson, Max Von Sydow, Harrison Ford, Peter Mayhew, Mark Hamill, Carrie Fisher si Andy Serkis intr-un film care deja a inceput filmarile, in desert.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->