Mai mult HULK in Avengers: Age of Ultron
Hulk este un personaj celebru, avand o aparitie "verde", el a debutat pe marile ecrane in 2003 respectiv 2008, ambele fiind filme solo, in care el era personaj principal. Cu toate acestea, interpretarea lui Mark Ruffalo din 2012, in care Hulk aparea in Avengers a facut publicul sa vrea mult mai multe aparitii Hulk. Se pare ca Ruffalo a facut treaba buna in rolul monstrului verde. De asemenea si scena in care da cu Loki de pamant a devenit foarte cunoscuta pe internet, starnind amuzamentul publicului.Total Film l-a intervievat pe Mark, care momentan filmeaza pentru partea a doua parte a filmului Avengers, acesta declarand faptul ca rolul lui este unul mult mai mare decat data trecuta, are mai multe de facut, o poveste mai complexa si scene pe masura.
Ruffalo a mai declarat si ca in sfarsit a inceput sa se indragosteasca de ecranele cele verzi si sa se obisnuiasca in sfarsit cu tehnologia necesara pentru a-l face sa para mai mare si... mai verde decat este.

In filmul precedent, cel din 2012, Bruce Banner "The Hulk" a fost unul din eroii importanti ai filmului, dar parca Omul de Fier al lui Robert Downey Jr. a luat prim planul mai mereu, in momentele importante. Lucrurile acestea au fost observate de fani, care imediat dupa finalul filmului au inceput sa scrie pe internet ca ar fi vrut sa vada mai multe scene cu Hulk, chiar si un film solo cu el daca se poate. Cei de la Marvel au fost receptivi la toate aceste apeluri facute de fani si au decis sa ii dea mai multe scene puternicului Hulk ca sa isi satisfaca fanii pe deplin.

In primul film Hulk si Omul de Fier s-au inteles de minune, parca au avut o chimie speciala, una care speram sa o vedem si in Avengers: Age of Ultron, film care va fi lansat pe data de 1 Mai 2015.

Sursa: Cinemablend

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->