Mellisa McCarthy face senzatie in ultimul trailer TAMMYVă era dor de Melissa McCarthy? Ei bine, nouă da! Anul trecut făcea senzație în comedia Captura la dublu unde juca alături de Sandra Bullock. Anul acesta, face la fel de multă senzație în cinematografe, alături de Susan Sarandon.

M. McCarthy este protagonista unei noi comedii de la Warner Brothers, una care dorește să mai salveze aparențele din această vară, în care filmele de la WB nu au avut prea mare succes. În ultimul trailer din Tammy, noul film al Melissei, primim cateva indicii referitoare la cum se va desfășura acțiunea în acest film, dar și la câteva din glumele ilare născocite de talentata grăsuță (bănuim că ne permiteți să o alintăm astfel).

Dacă în comedie de anul trecut, ea era o polițistă țâfnoasă și dezordonată, veți fi plăcut surprinsi să aflați că în acest film nu mai este o polițistă, în rest... este neschimbată. Aceasta pendulează de la stări de calmitate, atunci cand conduce liniștită pe autostradă în drum spre serviciu (exceptând scena când lovește un biet animal) până atunci când este concediată de către șeful ei. Ca și cum toate acestea nu ar fi de ajuns, mai află că și soțul ei o înșeală. Aceste fapte ar face un om normal să își piardă mințile, însă nu și pe ea, care decide să plece din oraș alături de micuța ei bunicuță, Pearl (Susan Sarandon). Cele două pleacă într-o călătorie plină de aventuri și nelegiuri, care implică evident si poliția.

Cu Kathy Bates în rolul mamei lui Tammy, Dan Aykroyd, Allison Janney, Toni Colette, Mark Duplass, Sandra Oh, Gary Cole si Nat Faxon făcând parte din distrubiție, filmul Tammy se anunță a fi un film de succes, una din comediile verii. Tammy va debuta in cinematografe începându cu data de 4 Iulie 2014, unde va apărea in Marea Britanie.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->