Nebunie in Las Vegas (2014)

Cateva cupluri se regasesc in Las Vegas inainte de o nunta, unde barbatii concureaza cu femeile pentru a vedea cine da cea mai tare petrecere a burlacilor.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 4 Iulie 2014 (Romania)
Durata: 106 minute
Nota: 6,2


Regia: Tim Story | Scenariul: Keith Merryman, David A. Newman

Un film cu: Kevin Hart, Gabrielle Union, Wendi McLendon-Covey, Adam Brody, Michael Ealy, Jerry Ferrara, Meagan Good, Regina Hall, Dennis Haysbert, Taraji P. Henson, Terrence Jenkins, Jenifer Lewis, Romanly Malco, Gary Owen, David Walton.

Povestea: Filmul Think Like A Man Too este o continuare a filmului Think like a man din 2012. O comedie mult asteptata in acest an, cu Kevin Hart in rol principal, faimosul comediant de la Hollywood. De data aceasta, toata actiunea se petrece in orasul Las Vegas, unde toate cuplurile merg, cu ocazia organizarii unei nunti. Ajunsi acolo, fiecare incepe sa se dea in spectacol, dar partea interesanta incepe doar atunci cand trebuie sa ia parte la petrecerea burlacilor, respectiv a burlacitelor. In acel moment toate cuplurile se despart pentru o scurta perioada de timp, si au de gand ca in urmatoarele ore sa se distreze la maximum, fara sa tina cont de consecinte. Cu Kevin Hart la conducere, baietii incep sa faca tot felul de prostii iar femeile incep sa treaca prin tot felul de aventuri. Partea amuzanta incepe atunci cand se saboteaza unii pe ceilalti. Din pacate, un lucru facut rau, precum o distractie necontrolata, aduce si consecinte, motiv pentru care nunta pentru care au venit initial, ar putea sa fie pusa in pericol, datorita acestor petreceri necontrolate ale protagonistilor.

Nebunie in Las Vegas - Think like a man too 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->