Noi suntem familia Miller (2013)

Un distribuitor de droguri isi creeaza o familie falsa formata din straini, pentru a putea transporta droguri din Mexic in Statele Unite.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 6 Septembrie 2013 (Romania)
Durata: 110 minute
Nota: 7,1


Regia: Rawson Marshall Thurber | Scenariul: Bob Fisher, Steve Faber

Un film cu: Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma RobertsWill Poulter, Ed Helms, Nick Offerman, Kathryn Hahn, Molly C. Quinn, Tomer Sisley, Matthew Willig, Luis Guzman, Thomas Lennon, Mark L. Young, Ken Marino, Laure-Leigh.

Povestea: David este un distribuitor de droguri si nu este in stare sa isi plateasca datoriile catre seful sau. Pentru a ramane in viata, acesta ii propune sa mearga in Mexic si sa ii aduca o cantitate mare de droguri. Stiind ca va fi aproape imposibil sa treaca granita cu o asemenea cantitate de droguri, vine cu o idee: Sa pozeze in omul familist. Un om familist pana la urma nu da de banuit atat de tare ca un burlac, iar sansele de a-i fi masina verificata sunt minime. Il roaga astfel pe vecinul sau Kenny sa ii fie fiu, apoi o striperita pe nume Rose sa ii fie sotie. Mai are nevoie de o fata, iar Kenny o propune pe Casey. Acum, cei patru se numesc familia Miller si inchiriaza o dubita pentru a pleca spre Mexic. Cand ajung totusi la destinatie, observa ca drogurile sunt mult mai multe decat au fost anuntati ca vor fi. Dupa ce incarca drogurile, realizeaza ca totul le-a fost inscenat iar acum trebuie sa se fereasca atat de criminali cat si de politisti.

Cumparare: Filmul poate fi achizitionat de aici!

Noi suntem familia Miller 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->