Pacific Rim va avea o continuare


Inca din Decembrie 2012, cu luni inainte ca Pacific Rim cunoscut si sub numele de Cercul de foc, sa apara pe piata, se zvonea ca Travis Beacham lucra la un scenariu pentru o continuare a filmului. Dupa ce anul trecut nu a dat lovitura in Box Office, chiar daca a fost un film bun, neavand incasari atat de mari si nefiind atat de mediatizat ca altele din aceeasi categorie, regizorul Guillermo Del Toro a confirmat totusi, ca va lucra si la o parte a doua a filmului, de data aceasta colaborand cu Zak Penn si studiourile Marvel, renuntand la Travis.

Ce s-a intamplat cu Travis Beacham? Ei bine Del Toro a declarat ca acesta lucrase initial la scenariu, dar "a devenit un mogul TV si am decis sa lucrez cu Zak, alaturi de care fac treaba buna de cateva luni incoace." Del Toro a spus ca lucrase in secret de luni bune cu Zak Penn insa nu a dorit sa divulge presei aceste detalii.

Suntem curiosi sa vedem cum vor reusi cei doi sa intoarca aceasta poveste din primul film, ca sa faca din Pacific Rim 2 un monstru al Box Office-ului, in conditiile in care a declarat ca vrea sa faca schimbari mari in al doilea film si ca a venit cu idei noi, multe si traznite. De asemenea, acesta ne-a promis ca vom avea parte de un spectacol de zile mari.

Toate ca toate, insa problema regizorului ar fi ca nu a primit inca unda verde de la studiouri si nu are bani pentru a realiza filmul. Cu toate acestea, se comporta de parca i-ar avea pentru ca nu are atat de mult timp de pierdut, el lucrand in paralel si la alte filme precum Crimson Peak, film care va debuta in Marea Britanie pe data de 16 Octombrie 2015. Cat priveste aparitia filmului Pacific Rim 2, este un lucru pe care nu il stiu nici macar cei care il produc, dar cu siguranta in viitorul apropiat vom fi anuntati.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->