Ping Pong Summer (2014)

O vacanta de familie petrecuta in vara anului 1985, schimba totul in viata unui adolescent timid, care devine pur si simplu obsedat de ping pong.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 6 Iunie 2014 (Romania)
Durata: 92 minute
Nota: 6,5


Regia si scenariul: Michael Tully

Un film cu: Marcello Conte, Judah Friedlander, Amy Sedaris, Susan Sarandon, Lea Thompson, John Hannah, Quinn McColgan, Robert Longstreet, Emmi Shockley, Maddie Howard, Andy Riddle, Joseph McCaughtry, Helena May Seabrook, Chelsea Reba, Brian Foreman.

Povestea: Ne aflam in vara anului 1985. Rad Miracle este un tanar timid de doar 13 ani. Acesta are doua mari obsesii pe aceasta lume: ping-pong-ul si muzica hip-hop. In timpul unei vacante in Ocean City, Maryland, Rad isi face un prieten nou, un prieten fidel care in curand va fi cel mai bun prieten, pentru ca nu are prea multi prieteni. Acesta ajunge sa se indragosteasca de o frumoasa adolescenta, dar devine si victima bogatanilor rasisti care nu ezita deloc sa il ia peste picior cu fiecare ocazie avuta. Norocul i se iveste atunci cand o straina doreste sa il ajute sa devina un maestru al ping-pong-ului, la fel cum a fost si ea la randul ei, in tinerete. Ping Pong Summer este despre acea parte a vietii in care esti tratat ca un ciudat, desi tu stii bine ca esti doar diferit de toti ceilalti. Daca ai trecut in anii '85 poate ca acest film iti va trezi anumite amintiri.

Ping Pong Summer 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->