Planes - Avioane (2013)

Un avion conceput pentru agricultura, decide dintr-o data ca vrea sa se inscrie la curse de avioane, chiar daca el nu e construit pentru asa ceva.

Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Familie
Data aparitiei: 6 Septembrie 2013 (Romania)
Durata: 91 minute
Nota: 6,8


Regia: Klay Hall | Scenariul: John Lasseter

Un film cu: Carlos Alazraqui, Dane Cook, Stacy Keach, Brad Garrett, Teri Hatcher, Julia Louis-Dreyfus, Priyanka Chopra, John Cleese, Cedric the Entertainer, Roger Craig Smith, Anthony Edwards, Val Kilmer, Sinbad, Gabriel Iglesias, Brent Musburger.

Povestea: Dusty Crophopper este un avion micut ce a fost construit pentru a pulveriza ingrasaminte peste campurile de la ferma. Lui ii este frica de inaltimile mari, dar are un vis ciudat de a deveni un avion de curse. Cu ajutorul prietenilor pentru a-l convinge, Dusty reuseste pana la urma cu ajutorul lui Skipper, un luptator veteran, sa se califice la Cursa Mondiala. In acest eveniment ce are loc in toata lumea, Dusty da de competitori trisori, cu gura mare, dar si peste camarazi adevarati, care ajung sa fie inspirati de visul si determinarea sa. In fata obstacolelor, Dusty trebuie sa arate mult curaj si determinare, pentru a-si face prietenii mandri.

Cumparare: Materiale promotionale cu Avioane de la Disney, pot fi gasite aici!

Planes - Avioane 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->