Povestea unui campion (2009)

Povestea lui Michael Oher, un orfan traumatizat, care a devenit unul din cei mai buni jucatori de fotbal american din NFL, cu ajutorul noii familii.

Gen: Biografie, Drama, Sport
Data aparitiei: 20 Noiembrie 2009 (Statele Unite)
Durata: 129 minute
Nota: 7,7


Regia si scenariul: John Lee Hancock | Cartea: Michael Lewis

Un film cu: Quinton Aaron, Sandra Bullock, Tim McGraw, Jae Head, Lily Collins, Ray McKinnon, Kim Deckens, Adriane Lenox, Kathy Bates, Catherine Dyer, Andy Stahl, Tom Nowicki, Libby Whittemore, Brian Hollan, Melody Weintraub.

Povestea: Filmul The Blind Side se bazeaza pe adevarata poveste a lui Leigh Anne si Sean Tuohy care au adoptat un tanar afro-american, pe numele sau Michael Oher, sau Big Mike. Mike nu isi cunoaste adevaratul tata, iar mama sa este o dependenta de droguri. Acesta nu a avut parte de o educatie buna, motiv pentru care Leigh Anne ia masuri si se asigura ca noul sau fiu va deveni un om educat si de succes. Cand baiatul spune ca ar fi interesat de fotbalul american, ea se implica total pentru a-l ajuta sa reuseasca, chiar oferindu-i antrenorului cateva sfaturi despre cum ar putea sa il foloseasca pe Michael la maximum. Nu numai ca acesti parinti ii ofera o casa, dar ii angajeaza si un profesor pentru a-l ajuta sa isi mareasca mediile si sa primeasca o bursa. De aici pana la a deveni un fotbalist profesionist, mai este mult, dar Michael va reusi.

Povestea unui campion - The Blind Side 2009 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->