Primele imagini din JOCURILE FOAMEI: Mockingjay - Partea I


Pregătiți tobele pentru că un nou trailer din Jocurile Foamei Mockingjay - Partea I, tocmai a apărut pe internet. În acest trailer îl putem observa pe Președintele Snow care ține un discurs ce vizeaza toate districtele, intitulându-se Together as one.

Se întampla în sfârșit. Revoluția mult așteptată începe și este timpul ca președintele Snow împreuna cu gașca sa, să dispară pentru totdeauna. Cum vor reuși totusi să îi înlăture pe tirani, în condițiile în care nu au puterea? Aruncăm o privire asupra ultimului film, cel de anul trecut, și observăm că protagonista noastra e implicată într-un plan interesant al asistenților ei, prin care aceștia vor să preia puterea în stat. Capitolul, e evident că nu va sta deoparte și va dori să înlăture orice rezistență care le va sta în cale. Actuala conducere vrea cu tot dinadinsul să stingă răul din fașă, înainte ca lucrurile să se agraveze... dar să nu fie deja, oare, prea târziu?

Pe lângă discursul președintelui care deși pare unul calm, are foarte mult înțelesuri ascunse, îl putem vedeam și pe Peeta in dreapta sa, care a ajuns să fie în acest filmuleț, un simbol al păcii, folosit de Snow pentru a-i manipula pe cetățeni. Suntem convinși că a rămas acolo fără să vrea, deoarece prietenii lor au salvat-o doar pe Katniss. Oricum, Peeta a fost mereu cel fără noroc, care, de nevoie, a ajuns mereu să fie sacrificat. Suntem curioși cum va reuși să scape din mâinile lui Snow și de asemenea, ce va face Katniss pentru a-l salva, deoarece totuși, îi este datoare.

Filmul Jocurile Foamei: Mockingjay - Partea 1 îi are ca protagoniști pe Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Paula Malcomson, Willow Shields, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Natalie Dormer, Gwendoline Christie, Julianne Moore și va de buta în cinematografele din țară pe data de 21 Noiembrie 2014.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->