Primul Trailer al filmului PINGUINII DIN MADAGASCARA apărut primul trailer al noului film de la Dreamworks: Pinguinii din Madagascar. Desigur, titlul filmului e puțin mai lung, dar acesta nu a fost încă dezvăluit. Lasând aceste mici detalii deoparte, creatorii filmelor Madagascar ne delecteaza ochii și urechile cu primele imagini (video) ale filmului cu pinguinii care sunt de data aceasta în prim plan. Nu avem parte nici de lei, nici de girafe ci doar de pinguinii care cauzează haos peste tot pe unde pășesc.

În acest film solo cu eroii noștri pinguini din filmul Madagascar, anume Skipper (Tom McGrath), Kowalski (Chris Miller), Rico (John DiMaggio) și Cadet (Christopher Knights) își unesc forțele cu o super organizație secretă a animalelor, numită North Wind (Vântul de Nord) pentru a lupta cu o creatură fioroasă pe nume Dave, o creatura cu multe tentacule de caracatiță care și-a născut un scop, acela de a ucide pinguinii. Acest erou negativ de care vă vorbeam este dublat de vocea lui John Malkovich, pentru că, să fim serioși, pe cine altcineva ai angaja ca sa dubleze o creatură de acest gen?! Pe de altă parte, liderul echipei North Wind este un lup singuratic despre care nu se știu prea multe lucruri. Acesta este dublat de vocea lui Benedict Cumberbatch, iar celelalte voci din echipa sa sunt ale lui Ken Jeong, Annet Mahendru și Peter Stormare.

Deocamdată putem spune că un singur lucru este clar, filmul Pinguinii din Madagascar va fi unul de succes, chiar dacă doar din acest trailer de doua minute nu putem trage prea multe concluzii. Ce concluzii putem trage însă, ar fi acelea că în viitorul apropiat vor apărea tot mai multe materiale atât video cat si audio cu eroii noștri, pentru a stârni cat mai tare interesul fanilor ce vor merge să îi urmarească în cinematografe, începand cu data de 5 Decembrie, cand filmul va fi lansat in cele din Marea Britanie.

Apropo copii, nu faceți acasa ce fac și pinguinii, nu săriți din avion, nesupravegheați.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->