Primul trailer al filmului Tantalaul si Gogomanul 2

Încă din martie apăreau deja imagini pe internet despre filmul Tăntălăul si Gogomanul 2 în care vor juca din nou aceiași actori ca și acum 20 de ani, Jim Carrey în rolul lui Lloyd Christmas și Jeff Daniels în locul lui Harry Dunne. Un promo a apărut deja în această săptămână pe internet, iar pentru că primul film a fost atat de bun, a devenit viral.

Povestea începe cu cei doi băieţi care se reîntâlnesc într-un azil. Acolo, Harry descoperă că prietenul său bun, Lloyd, s-a prefacut în toți acești ani cum că ar avea vreo boală, iar acum că și-a revăzut prietenul, consideră că a venit vremea să părăsească azilul. Inițial, Harry este puțin șocat cand realizează că Lloyd a jucat o farsă timp de 20 de ani, dar mai apoi, îl răpește și pleacă împreună spre noua lor casă.

Fiindcă în primul film a fost vorba despre o călătorie pentru a o găsi pe fata mult visată, în acest film, cei doi pleacă în căutarea fiicei pierdute a lui Harry. Firește, în călătoria lor întâlnesc tot felul de obstacole și având un talent extraordinar, intra de asemenea în foarte multe belele, care poate uneori par amuzante, dar alteori aceste aventuri le pun viața în real pericol.

Din câte putem observa din trailer, ne dăm seama că regizorii au dorit neapărat sa nu schimbe prea multe lucruri la film, astfel că favoritii noștri sunt la fel de tăntălăi și gogomani ca înainte. Parcă acest film este și mai interesant decât primul, dacă ne gândim cât de mult au avansat carierele celor doi de-a lungul anilor.

Cu Peter și Bobby Farrely în spatele camerei, dar și cu Laurie Holden, Kathleen Turner, Brady Bluhm, Rob RIggle, Steve Tom și Rachel Melvin în fața ei (exceptându-i pe cei doi protagoniști de care am vorbit până acum), filmul Tăntălăul și Gogomanul este una din cele mai așteptate comedii ale anului și va debuta de Crăciun, pe 19 Decembrie 2014, în cinematografele din Marea Britanie!

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->