Provocarea - Hard Ball (2001)

Un tanar parior, pierdevara, ajunge sa antreneze o echipa de baseball din Chicago, pentru a fi ajutat cu niste bani de un prieten de-al sau.

Gen: Drama, Sport
Data aparitiei: 14 Septembrie 2001 (Statele Unite)
Durata: 106 minute
Nota: 6,3


Regia: Brian Robbins | Scenariul: John Gatins | Cartea: Daniel Coye

Un film cu: Keanu Reeves, Diane Lane, John Hawkes, Bryan Hearne, Julian Griffith, Michael B. Jordan, A. Delon Ellis Jr., Kristopher Lofton, Michael Perkins, Brian M. Reed, DeWayne Warren, Caron Hall, Jackqueline Williams, Freeman Coffey, D.B. Sweeney.

Povestea: Sarmantul, istetul, elegantul Conor O'Neill ajunge intr-un punct dezastruos al vietii sale. De la o viata de vis pe care parea initial ca ar putea sa o aiba, la o viata mizerabila, datorata dependentei de pariuri urmata de consumul necontrolat de alcool, camatari si asa mai departe. Jimmy Fleming mereu a fost prietenul sau si l-a ajutat cu bani de fiecare data, acum insa, nu vrea sa ii ofere bani decat daca munceste cinstit pentru ei. Jimmy il pune pe Conor sa antreneze echipa de baseball din Chicago formata din copii. Astfel, ii atinge mandria lui Conor si chiar daca e cu moralul la pamant, decide ca vrea sa fie un adevarat model pentru copii, motiv pentru care ii stimuleaza pentru competitie, devine un antrenor model si placut. Dar in tot acest timp, datoria ramane neplatita, iar gluma se ingroasa...

Provocarea - Hard Ball 2001 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->