Sony pregateste un film SONIC AriciulDesi filmul cu Mario si Luigi aka Nintendo Mario Brothers (Fratii Mario din jocurile Nintendo) a fost un esec, iar filmul Need For Speed nu a fost unul tocmai reusit, nu inseamna ca fanii se vor plictisi vreodata de filmele inspirate din jocuri video. Pana la urma, de ce nu? Daca ne gandim, seria animata cu Sonic X a avut destul de mult succes in randul copiilor (chiar si al adultilor) iar de jocuri sa nu mai spunem. Oare cati dintre noi nu s-au jucat Sonic pe acele calculatoare aparute inainte de 2000?!

Neal Moritz, regizor si producator vine cu o idee excelenta si spera sa imprime acea viteza si adrenalina din filmele Fast & Furious, direct intr-un proiect Sonic. Neal va colabora cu Sony, companie alaturi de care a mai colaborat in trecut (si a facut-o foarte bine), ca sa produca acest film revolutionar. In afara de Turbo, nu ne amintim sa fi vazut un film cat de cat bun, cu vreun animal care alearga de nebun, intr-o lume a oamenilor. Inca nu a fost anuntat daca filmul va fi o animatie, sau un SF. Probabil ne dorim cu totii sa fie un SF, ar fi mult mai interesant, mai ales ca desene am tot vazut.

De Sonic am vorbit, dar speram sa il vedem si pe faimosul, malefic Doctor Eggman in film. Daca va fi prezent ceea ce in mod normal ar trebui, cu siguranta va copia ideea vrajitorului din cele doua filme cu strumpfi aparute recent. Pana la urma, o creatura mistica se lupta cu un om malefic, o idee care prinde bine in ultimul timp, daca aruncam o privire si spre ultimul film transformers, unde la o adica, tot oamenii sunt de vina pentru toate aceste razboaie intre roboti.

Sunt deja zvonuri ca si Columbia Pictures va contribui la acest proiect care suna promitator. Curiosi suntem sa aflam ce parere are si SEGA, compania care l-a inventat pur si simplu pe Sonic la inceputul anilor 1990. Oricum ar fi, Sonic a fost si va fi mereu o vedeta, motiv pentru care credem ca filmul va fi un succes. Data lansarii nu o stie nimeni inca, dar ramaneti prin preajma pentru ca in curand va vom comunica si acest aspect.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->