Star Wars ar putea fi amanat din cauza lui Harrison Ford


Poate știți deja de prin presa din săptămânile trecute de accidentarea lui Harrison Ford pe pe platourile de filmare ale lui Star Wars - Episodul 7. Ei bine, problemele se amplifică și aflăm că data de lansare a filmul ar putea fi chiar amânată din această cauză nefericita.

După cum știți deja, Harrison Ford și-a rupt piciorul în acel accident nefericit de acum aproximativ doua saptamani (și nu s-a rănit la genunchi cum se zvonea inițial) iar acest lucru l-ar putea ține departe de platouri pentru cel puțin opt săptămâni.

Acestea sunt evident, vești foarte proaste pentru producătorii Star Wars ținând cont că faimosul actor are un rol foarte important în film. Desigur, vestea proastă este și pentru fanii filmului care sunt în numar foarte mare în toata lumea și care au fost devastați la auzul acestor vești. (Încă nu știm sigur dacă din cauză ca Harry e lovit sau că filmul ar putea fi amânat - probabil amândouă.)

Poate vă întrebați când va fi lansat până la urmă filmul, ei bine Star Wars Episode VII era programat pentru luna decembrie a anului 2015 dar la cum vedem lucrurile, s-ar putea ca acesta să apară abia in anul 2016. Cu toate acestea, compania Disney nu a confirmat oficial nicio schimbare a datei de lansare, așadar sperăm că poate producatorii au găsit o soluție prin care o dublură să îl joace cumva pe Ford, sau să ii administreze vreun leac minune ca să revină într-un timp cât mai scurt pe platourile de filmare.

Dacă totul rămâne așa cum a fost stabilit, Războiul Stelelor - Episodul 7 va fi lansat pe data de 18 Decembrie 2015 în Marea Britanie. (Dacă stăm să analizăm mai bine situatia, și cu amânare și fără... la noi în țară filmul tot in 2016 ar putea fi lansat.)


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->