Tarzan (2013)

Tarzan si Jane Porter au de a face cu o armata de mercenari de la Greystoke Energies, companie furata chiar din mainile parintilor lui Tarzan.

Gen: Animatie, Actiune, Aventura
Data aparitiei: 28 Martie 2014 (Romania)
Durata: 94 minute
Nota: 4,6


Regia: Reinhard Klooss | Scenariul: Jessica Postigo

Un film cu: Kellan Lutz, Robert Capron, Spencer Locke, Jaime Ray Newman, Brian Bloom, Mark Deklin, Brian Huskey, Jo Osmond, Trevor St. John, Rebecca Reaney, Craig Garner, Anton Zetterholm, Edd Osmond, Jeff Burrell, Chris Fries.

Povestea: Un tanar adolescent, crescut de gorilele din Africa, se indragosteste de o frumoasa femeie, pe care o intalneste din intamplare in padure. Romantismul le este intrerupt de John Greystoke Jr., omul ce se afla la conducerea uneia din cele mai monstruoase companii din industria energetica, companie furata chiar de la parintii lui Tarzan, dupa ce acestia au murit intr-un accident de avion. Cum bebelusul Tarzan a supravietuit, el a fost crescut de cartre Kala, o gorila umila care l-a integrat printre primate. Va putea oare acest om al junglei sa se lupte cu oameni ce au caractere mai meschine chiar si decat hienele din salbaticie? Va rezista relatia sa cu Jane Porter?

Tarzan 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->