The Fighter - Luptatorul (2010)

O privire in anii 1980, la inceputul carierei de boxeur a lui Micky Ward si a fratelui sau care l-a antrenat sa devina un adevarat campion.

Gen: Biografie, Drama, Sport
Data aparitiei: 17 Decembrie 2010 (Statele Unite)
Durata: 116 minute
Nota: 7,9


Regia: David O. Russell | Scenariul: Scott Silver, Paul Tamasy

Un film cu: Mark Wahlberg, Christian Bale, Amy AdamsMelissa Leo, Mickey O'Keefe, Jack McGee, Melissa McMeekin, Bianca Hunter, Erica McDermott, Jill Quigg, Dendrie Taylor, Kate B. O'Brien, Jenna Lamia, Frank Renzulli, Paul Campbell.

Povestea: The Fighter reprezinta drama unui boxeur pe nume Micky Ward, zis si Irlandezul, care are un drum cel putin neobisnuit in aventura de a castiga titlul de boxeur profesionist. De pe strazile orasului, direct campion mondial, aceasta ar fi povestea pe scurt a Irlandezului. Micky a avut parte inca de la inceput de un antrenament stil "Rocky", unul ce i-a fost oferit de fratele sau Dicky, care si-a ratat cariera datorita dependentei de droguri si datorita infractiunilor comise de-a lungul anilor, astfel ca acum isi gaseste speranta in fratele sau. Mickey ajunge astfel campion prin multa munca, demonstrand ca este cel mai bun, fiind incurajat mai mereu de catre Charlene, prietena sa.

The Fighter - Luptatorul 2010 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->