The Rover (2014)

Intr-o situatie economica disperata la nivel global, un fost soldat urmareste o banda de infractori care ii fura si ultimul sau lucru ramas: masina sa.

Gen: Drama
Data aparitiei: 4 Iunie 2014 (Franta)
Durata: 102 minute
Nota: 6,8


Regia si scenariul: David Michod | Povestea: Joel Edgerton

Un film cu: Guy Pearce, Robert Pattinson, Scoot McNairy, David Field, Anthony Hayes, Gillian Jones, Susan Prior, Richard Green, Tawanda Manyimo, Jamie Fallon, Samuel F. Lee, Nash Edgerton, Scott Perry, T. STinga, Matt Connelly.

Povestea: Lumea se afla intr-o prapastie financiara. Economia este la pamant pe tot globul, iar anarhia isi face simtita prezenta printre locuitorii planetei. Ajung sa traiasca in vremuri in care nu se mai respecta legea absolut deloc, iar de principii morale nici nu mai este cazul sa vorbim. Oamenii trebuie sa fure si sa omoare ca sa isi poata duce traiul de pe o zi pe alta. La zece ani de la inceputul acestui dezastru, un barbat nu mai are averi pe aceasta lume, singurul lucru de pret ramas pe care il mai detine, reprezinta masina sa. Intr-o zi insa, o banda de hoti se hotarasc sa ii faca o vizita si sa ii fure aceasta masina. Barbatul (Eric) nu apuca sa reactioneze la timp si hotii reusesc sa fure masina si sa plece. Din fericire pentru Eric totusi,, hotii il lasa in urma pe fratele lor naiv si vulnerabil care este acum accidentat si pe moarte. Profitand de ocazie, barbatul il ancheteaza pe acesta si impreuna cu el, pleaca pe urmele infractorilor. Acum, Eric pleaca in urmarirea vietii lui, incercand sa isi gaseasca victimele si nu are de gand sa se dea inlaturi de la nimic pentru a-si atinge scopul.

The Rover 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->