The Signal - Semnalul (2014)

Dupa ce este rapit impreuna cu prietenii sai, de un geniu in calculatoare, Nic isi recapata cunostinta si descopera ca traieste acum intr-un cosmar.

Gen: SF, Thriller
Data aparitiei: 13 Iunie 2014 (Statele Unite)
Durata: 95 minute
Nota: 6,8


Regia si povestea: William Eubank | Scenariul: Carlyle Eubank

Un film cu: Brenton Thwaites, Olivia Cooke, Robert Longstreet, Sarah Clarke, Laurence Fishburne, Jeffrey Grover, Beau Knapp, Lin Shaye.

Povestea: Trei studenti planuiesc sa mearga in excursia vietii lor, una la care au visat de multa vreme. Vestea proasta pentru ei ar fi ca un anumit hacker, geniu in calculatoare si informatica, are alte planuri pentru acestia. El le strica putin planurile, rapindu-i pur si simplu. Dupa ore bune de la petrecerea acestui eveniment, cei trei se regasesc intr-un fel de sistem, intr-o zona izolata de restul lumii. Realizand ca au fost rapiti si nestiind unde se afla acum, disperarea se instaleaza. Cu toate acestea, Nic reuseste intr-un final sa isi recapete cunostinta si abia atunci realizeaza ca traieste un adevarat cosmar, realizeaza ca visele lui cele mai negre au prins viata si se vede prins intr-un Univers de unde nu mai are scapare si unde ar face absolut orice ar fi nevoie, doar ca sa scape.

The Signal - Semnalul 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->