They Came Together (2014)

Cand Joel si Molly se intalnesc, va fi ura la prima vedere, dar in curand totul are sa se schimbe intr-o semi-parodie romantica in care totul poate fi posibil.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 27 Iunie 2014 (Statele Unite)
Durata: 83 minute
Nota: 5,5


Regia: David Wain | Scenariul: Michael Showalter

Un film cu: Paul Rudd, Amy Poehler, Bill Hader, Cobie Smulders, Christopher Meloni, Max Greenfield, Ellie Kemper, Jason Mantzoukas, Melanie Lynskey, Ed Helms, Michael Ian Black, Michael Murphy, Kenan Thompson, Jack McBrayer, Ken Marino.

Povestea: Atunci cand Joel (Paul Rudd) si Molly (Amy Poehler) se intalnesc pentru prima data, pare sa fie dragoste ura la prima vedere. Aceste lucruri apar deoarece compania barbatului ameninta cu inchiderea micutul magazin al lui Molly. Pe langa asta, Joel este si cuplat cu super atragatoarea sa colega (Cobie Smulders). Darrr, cei doi ajung sa se indragosteasca unul de celalalt si decid sa isi petreaca restul vietii impreuna... asta pana cand se despart si Molly se cupleaza cu un alt individ (Ed Helms). Nu trece mult timp si din nou par sa se impace deoarece Joel urmeaza sa faca unul din acele discursuri motivationale de dragoste, in fata acesteia, lucru care o vrajeste pe Molly si o recastiga. De la regizorul filmelor Wet Hot American Summer, Wanderlust si Role Models, vine o comedie/semi-parodie de dragoste cu momente de multe ori confuze si irelevante, care nu tot timpul sunt amuzante. Nu este una din cele mai reusite comedii ale anului, asadar va recomandam sa o vizionati doar daca nu aveti o alternativa.

They Came Together 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->