Tinutul Gheturilor (2013)

Dupa un caz real, un agent de stat din Alaska, face echipa cu o tanara care abia a scapat din mainile unui criminal in serie, pentru a-l captura pe acesta.

Gen: Biografie, Crima, Istoric, Thriller
Data aparitiei: 11 Iulie 2013 (Olanda)
Durata: 105 minute
Nota: 6,4


Regia si scenariul: Scott Walker

Un film cu: Nicolas Cage, Vanessa Hudgens, John Cusack, Dean Norris, Gia Mantegna, Robert Forgit, Brad William Henke, Michael McGrady, Katherine LaNasa, Ryan O'Nan, Kevin Dunn, Connor Rockom, Radha Mitchell, Matt Gerald, Jodi Lyn O'Keefe.

Povestea: Agentul Jack Holocombe este de parere ca Robert Hansen este un criminal in serie care rapeste fetele tinere, le tortureaza, le abuzeaza si violeaza sexual, apoi le ucide cu sange rece. Cu toate acestea, din pacate politistul nu are suficiente dovezi pentru a obtine un mandat de arestare, astfel, ca apeleaza la Cyndy Paulsen, o tanara care a scapat ca prin miracol, din mainile agresorului. Tanara decide ca vrea sa-l ajute pe Jack, dar procesul nu va fi atat de usor, incat ea nu mai are incredere in nimeni, iar Holcombe are ceva de tras pana sa i-o castige. In tot acest timp, criminalul Hansen este inca in libertate, facandu-si de cap.

Cumparare: Filmul poate fi achizitionat de aici!

Tinutul Gheturilor - The Frozen Ground 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->