Trailer si postere noi pentru TESTOASELE NINJA


Ne bucurăm să anunțăm noul trailer din Țestoasele Ninja, film care va apărea în această vara, în cinematografele din toată țara. Dacă în primul trailer nu am înțeles noi foarte bine ce se întamplă cu exactitate în film, în acesta, descoperim în mare despre ce va fi acțiunea. Pe lângă noul trailer, v-am pregătit mai jos și câteva postere noi, apărute online de câteva zile.

Posterele sunt acestea, iar despre film, putem spune că ne plac foarte mult scenele din zăpadă și cursele cu plăcile de snowboard.


  

  
 
  

După cum știați (sau dacă nu, aflați acum), țestoasele ninja sunt mult mai mari și mai dure, iar forma lor este de-a dreptul monstruoasă, daca e să ne luăm dupa frumoasa Megan Fox, care leșină de-a dreptul la vederea acestora. Un lucru însă, a ramas la fel, și anume personalitățile acestora. Leonardo e la conducere, Donatello se ocupă de mașinării și tehnologie, Raphael tot un crud cu sânge rege a rămas, iar Michelangelo are la fel de mult chef de distracție, exact ca pe vremuri.

După filmele Batman ale lui Christopher Nolan, Țestoasele Ninja vor să reinventeze la fel de mult conceptele cinematografice despre eroii din benzi desenate, și de ce nu, să faca din acest film un proiect sub forma de mini-serie, ceea ce ar insemna ca au să urmeze și alte filme, ca și o continuare a acestuia. Dacă e să ne luăm după apariția lui Megan Fox în film, spunem că ar avea șanse acest proiect, până la urmă ea a apărut și în Transformers și uitați-vă doar cât de bine o duce filmul, e deja la a patra parte (care apropo, apare în cinematografe din 27 Iunie).

Până una alta, filmul Teenage Mutant Ninja Turtles, cu Michael Bay în calitate de producător și Jonathan Liebesman ca regizor, va debuta în cinematografele din România pe data de 22 August 2014.


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->