Transformers: Exterminarea (2014)

Un mecanic de automobile impreuna cu fiica sa, fac o descoperire care va atrage asupra lor atat atentia Autobotilor si Decepticonilor, cat si a guvernului.

Gen: Actiune, Aventura, SF
Data aparitiei: 27 Iunie 2014 (Romania)
Durata: 157 minute
Nota: 7,8


Regia: Michael Bay | Scenariul: Ehren Kruger

Un film cu: Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor, John Goodman, T.J. Miller, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Abigail Klein, Peter Cullen, Ken Watanabe, Thomas Lennon, Bingbing Li, John DiMaggio, Titus Welliver.

Povestea: Dupa ce Autobotii si Decepticonii au disparut complet de pe fata Pamantului, rasa umana incearca sa se refaca din punct de vedere structural, dar si psihic. Cu toate acestea, oamenii reusesc sa nu se invete minte niciodata, iar cei care controleaza banii, incearca sa forteze limitele posibilului, si dupa o serie de intamplari nefericite, Pamantul devine din nou o sursa de interes pentru robotii de care se stie ca nu mai exista. Sa fie totusi asa? In fiecare din precedentele filme Transformers robotii au revenit pentru a salva Pamantul de la dezastru, iar fara ei, cu siguranta ca filmul nu va fi la fel de spectaculos. Acest nou film din Transformers promite pe langa clasicele explozii si obisnuitii roboti spectaculosi, chiar si dragoni roboti care vor fi calariti probabil de Optimus si de gasca sa. Un film plin de actiune si suspans ce promite sa aiba succes in aceasta vara. Filmul Transformers 4 il are ca protagonist pe Mark Wahlberg, iar daca doriti sa aflati si mai multe detalii despre acest film, acestea pot fi gasite aici: Ultimul trailer aparut pentru TRANSFORMERS: Age of Extinction.

Transformers: Exterminarea 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->