Trust Me (2013)

Howard Holloway, un manager pentru copiii actori, isi pierde ani la rand cei mai buni clienti, in favoarea rivalului sau de o viata, Aldo Shocklee.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 6 Iunie 2014 (Statele Unite)
Durata: n/a
Nota: 6,5


Regia si scenariul: Clark Gregg

Un film cu: Clark Gregg, Felicity Huffman, Allison Janney, William H. Macy, Niecy Nash, Amanda Peet, Sam Rockwell, Molly Shannon, Saxon Sharbino, Paul Sparks, Keith Ewell, Stella Gregg, Maxwell Smith, Gareth Williams, Phoebe Neidhardt.

Povestea: Filmul TRUST ME ne spune povestea unui actor de mic, Howard Holloway, un fost star in tinerete. Acesta, ajuns la maturitate, decide sa devina un manager pentru actorii cei tineri, anume copiii. Din pacate, el isi pierde mereu cei mai talentati actori in favoarea rivalului sau de o viata, Aldo Shocklee. Intr-o zi, Howard da peste Lydia, o fata foarte talentata care inca nu a semnat cu nimeni. Acesta considera ca poate fi sansa lui si cu disperare incearca sa o faca sa semneze cu el. Howard este atat de determinat incat vorbeste chiar si cu tatal acesteia, un alcoolist notoriu dar pe care spera ca l-ar putea convinge. Cu cat insa ajunge sa fie mai aproape de semnatura starletei, cu atat isi pune mai multe intrebari legate de talentul acesteia.

Trust Me 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->