Ultimul Trailer aparut din PLANETA MAIMUTELOR 2014


A rămas mai puțin de o lună până la apariția în cinematografe a filmului Planeta Maimuțelor - Revoluție (2014). Compania 20th Century Fox a scos astfel un nou trailer pentru a stimula publicul să își facă apariția în cinematografe într-un număr cât mai mare.

In noul trailer observăm atât scene noi cât și scene vechi, combinate împreună pentru a face lucrurile puțin mai interesante. În aceste vremuri tulburi în care se petrece acțiunea de pe Planeta Maimuțelor, observăm cum rasa umană și-a pierdut orice simț moral și invadează planeta pe care nu sunt primiți foarte bine. Aparent, maimuțele îi primesc pe oameni pe planeta lor și nu au de gând să îi rănească în vreun fel, dar cum vor putea să se apere de lăcomia umană care le pune în pericol planeta? Este cunoscut faptul că fiecare pădure are uscăciunile ei, iar oamenii deși cad inițial la un acord ca să nu atace maimuțele, ulterior ajung să încalce acest acord și să le pună în pericol atât casa, cât și propria siguranță până la urmă, deoarece se află pe un teritoriu cu totul necunoscut.

Andy Serkis, cunoscut pentru rolurile sale din filmele SF, ultimul sau film fiind Godzilla, în care evident, este uriașul monstru, joacă de data asta rolul liderului maimuțelor, Cezar. Acesta încearcă să păstreze un anumit echilibru și o anumită pace între aceste doua rase, dar în timp ce se poate înțelege cu unii dintre oameni, descoperind partea lor blândă, nu se poate înțelege cu oamenii violenți care nu doresc decât să facă rău in jur.

Alături de Serkis, în film vor juca și actori precum Toby Kebbell, Keri Russell și Judy Greer. Filmul Planeta Maimuțelor 2014 va debuta în cinematografele din România și Statele Unite, pe data de 11 Iulie 2014, urmând să apară și în Marea Britanie, pe data de 17 Iulie.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->