Ultimul trailer aparut pentru TRANSFORMERS: Age of ExtinctionTalentatul actor Mark Wahlberg apare in ultimul clip al celor de la Transformers, in care ne transmite ca a venit ziua judecatii robotilor. Un nou trailer pentru Transformers: Exterminarea ce promite multa actiune in filmul ce va aparea in aceasta vara. Multi roboti si cladiri distruse, o coloana sonora de exceptie si Mark Wahlberg ca sa fie tacamul complet.

Actiunea acestui film se petrece la cativa ani mai tarziu dupa povestea din Transformers Dark of The Moon, unde a avut loc o batalia imensa in orasul Chicago, dupa ce omenirea a fost pusa in pericol datorita robotilor rai, dar si a inconstientei umane. Dupa acele evenimente, majoritatea robotilor ori s-au retras si au fugit de pe Pamant, ori se ascund de autoritatile guvernamentale care incearca sa gaseasca ultimele bucati posibile, orice care le-ar putea inova tehnologia deja evoluata. Cat priveste filmul ce va aparea in aceasta vara, stim deja ca oamenii incearca sa realizeze cateva experimente interesante care din nou, in mod previzibil pun lumea in pericol si evident toata gasca de roboti care ii include pe Optimus Prime, Bumblebee, Cade Yeager (Mark Wahlberg), fiica sa Tessa (nicola Peltz) care trebuie sa apere acum planeta de tot felul de creaturi. Pana la urma nu este vreun scenariu de Oscar, dar nici nu si-au propus asa ceva producatorii, este bine stiut deja ca in filmele Transformers e vorba doar despre roboti, batai de roboti, masini frumoase, cladiri inalte, explozii spectaculoase si o relatie interesanta in care oamenii reusesc sa lege o legatura spirituala cu robotii.

Filmul Transformers: Exterminarea ii are in distributie pe T.J. Miller, Mark Wahlberg, Jack Reynor, Stanley Tucci, Titus Welliver, Ken Watanabe, Thomas Lennon, Sophia Myles, John Goodman, Frank Welker, John DiMaggio si Bingbing  Li si multi altii. Toate aceste nume sonore vor debuta in cinematografele din Statele Unite pe data de 27 Iunie, in Marea Britanie pe 5 Iulie, iar in romania spre mijlocul/sfarsitul lunii iulie.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->