Un nou trailer din filmul INTO THE STORM


Tu ce vei face atunci când furtuna va lovi și va aduce dupa ea tornada? Te vei ascunde sau o vei înfrunta, protejându-i pe cei dragi?

Un nou trailer din filmul Into the Storm a apărut online, pe internet! Putem spune doar că tornada lui Dorothy Gale (Vrăjitorul din Oz) sau cea din filmul Twister au fost mici copii, pe lângă ce urmează să vedem în acest film.

Totul se petrece în ziua în care un liceu dintr-un orășel își serbează proaspeții absolvenți. Orășelul de care vorbim este Oklahoma, situat în Statele Unite, iar acesta devine victima unor tornade de neînchipuit. Întreaga populație ajunge astfel la mila lui Dumnezeu, rugându-se ca uriașii cicloni să nu îi inghită. Situația este atât de rea încât chiar și specialiștii sunt luați prin surprindere, pentru ca tornadele ce au sa vină, sunt de proporții.

Majoritatea oamenilor caută adăpost, cum e și normal... dar cu toate acestea, mai sunt și acei oameni ciudați, cărora le place adrenalina și vor să trăiasca totul la extrem, până în ultima clipă. Aceștia, în ciuda tuturor avertismentelor primite, pleacă înspre tornada pentru a o filma și pentru a-i testa puterea. La polul opus acestor teribiliști, se află directorul adjunct Gary Morris (Richard Armitage) care încearcă să-și găsească fiul rătăcit, protejându-i în același timp pe cei din jur. Ca să îi poată gasi pe cei pe care îi iubește, Gary trebuie să se alieze cu un grup specializat în urmărirea tornadelor, condus de Pete, dar și cu asociatul meteorolog Allison Stone (Sarah Wayne Callies) care studiază aceste fenomene de ani buni.

Cu un regizor precum Steven Quale si actori ca Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Jeremy Sumpter, Nathan Kress, Matt Walsh, Scott Lawrence si Stephanie Koenig, filmul Into the Storm va debuta in cinematografele din Romania pe data de 8 August 2014.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->