Very Good Girls (2013)

Doua tinere planuiesc sa isi faca de cap in prima lor vacanta de liceu, dar atunci cand se indragostesc de acelasi baiat, lucrurile incep sa se complice...

Gen: Drama
Data aparitiei: 24 Iunie 2014 (Statele Unite)
Durata: 91 minute
Nota: 6,0


Regia si scenariul: Naomi Foner

Un film cu: Dakota Fanning, Elizabeth Olsen, Demi Moore, Kiernan Shipka, Ellen Barkin, Peter Sarsgaard, Richard Dreyfuss, Clark Gregg, Boyd Holbrook, Clare Foley, Finise Avery, Ari Barkan, Owen Campbell, Katelynn Bailey, Lenny Platt.

Povestea: Doua tinere din New York se bucura ca au ajuns in sfarsit la liceu. O educatie slaba si principii de viata prost interpretate le determina pe fete sa isi doreasca sa isi piarda virginitatea in prima lor vacanta de vara, ca liceene. Fetele nu stau prea mult pe ganduri si se indragostesc de cate un baiat, alaturi de care la scurt timp, se culca. Ele invata din greseli abia atunci cand realizeaza ca nu trebuiau sa se culce atat de devreme cu un baiat, pe care nu il iubeau cu adevarat, iar ca virginitatea lor nu se mai poate intoarce niciodata. O adevarata drama adolescentina se dezlantuie in punctul central al filmului, care le determina pe fete sa se izoleze de societate si sa blameze destinul pentru ce li se intampla. Dar fetele nu mai pot indrepta greseala, iar acum vor trage consecintele faptelor lor. Ca si cum nu era suficient, ele realizeaza ca baietii cu care s-au culcat sunt de fapt o singura persoana, amandoua culcandu-se cu acelasi baiat, care le-a prostit si s-a culcat cu acestea. Cum va rezista prietenia celor doua, in conditiile iubirii esuate si manipulante ale unui tanar care traieste clipa, negandindu-se la ziua de maine? Ramane de vazut, intr-o drama ce ilustreaza perfect dramele si greselile adolescentine ale vremurilor prezente.

Very Good Girls 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->