Warner Bros pregateste un nou film Scooby Doo


A trecut ceva vreme de când nu ați mai auzit de faimosul cățel care ne-a înveselit copilăria. Mai bine zis, care ne-a înfricoșat-o, pentru că, trebuie să recunoaștem, desenele cu Scooby Doo erau destul de întunecate și înfricoșătoare, niște desene pe care nu le-am recomanda copiilor noștri care sunt ușor influențabili iar noaptea pot visa urât. Iar dacă din cinefili ne-am transformat în dădace de copii în ultima vreme, revenim și spunem că ne e dor de producțiile animate, de aventurile produse de cei de la Hanna Barbera. Facem o scurtă recapitulare și ne amintim că în anul 2002, Warner Bros producea un film în colaborare cu aceștia, urmând ca acest lucru să se repete și în 2004.

Așadar, după succesele din 2002 și 2004, WB readuce un Scooby-Remake în atenția publicului, ca să mai produca niște bani ca să ne facă sa nu îl uităm cu totul pe Scooby și loialul său partener, Shaggy.

Din păcate, în presa de afară s-a scris doar atât până acum, neprimind informații clare legate de cine va regiza acest film, cine va scrie scenariul, cine va juca în film sau cine va dubla vocile personajelor. Așteptăm cu nerăbdare ca un brav și neînfricat regizor cavaler să preia frâiele și să facă din Scooby Doo un succes de zile mari. Iar dacă tot am menționat mai sus că ne-am transformat în dădace, ne permitem să le dăm și un sfat regizorilor ca mari profesioniști ce suntem, și anume, ca filmul Scooby ce are sa apară, sa nu fie lipsit de multă violență și injurii ca să poată atrage copiii la cinema. Ar fi păcat să se abata de la regulă și să facă un film interesant cu lucruri educaționale pentru ei, când la fel de bine pot să se bată și să se jignească întregul film.

Până una alta, așteptăm noi informații din presa internaționala pe care să vi le transmitem mai departe, așa că noi ne întoarcem la dădăcit iar pe voi vă rugăm să stați pe aproape. Scooby-dooby-doo.

Scena a filmului Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed, din 2004

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->