Yves Saint Laurent (2014)

Un film biografic despre designerul francez Yves Saint Laurent, de la inceputurile sale ca ucenic pentru Dior, pana la propria sa cariera de succes.

Gen: Biografie, Drama
Data aparitiei: 8 Ianuarie 2014 (Franta)
Durata: 106 minute
Nota: 6,0


Regia: Jalil Lespert | Scenariul: Jacques Fieschi | Cartea: Laurence Benaim

Un film cu: Pierre Niney, Guillaume Gallienne, Charlotte Le Bon, Laura Smet, Marie de Villepin, Nikolai Kinski, Ruben Alves, Astrid Whettnall, Marianne Basler, Adeline D'Hermy, Xavier Lafitte, Jean-Edouard Bodziak, Alexandre Steiger, Michele Garcia, Olivier Pajot.

Povestea: Secolul 20, anul 1957, Yves Saint Laurent (interpretat de Pierre Niney) avea 20 de ani si pe neasteptate, este chemat la casa de moda din Paris, a lui Christian Dior. Peste numai un an, Dior paraseste aceasta lume, iar Yves profita de sansa pentru a-si lansa prima sa colectie, care cunoaste un succes extraordinar la scara larga. In timpul unui show, tanarul designer il intalneste pe Pierre Berge (interpretat de Guillaume Gallienne), viitor partener de afaceri al sau. Cei doi leaga o relatie foarte stransa iar asta se vede in succesul mondial pe care il au, dar si in vanzarile uriase. In regia lui Jalil Lespert si cu un scenariu original, YVES SAINT LAURENT prezinta povestea de viata a cunoscutului artist.

Yves Saint Laurent 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->