50 to 1 (2014)

O pereche de cowboy din New Mexico au parte de aventura vietii lor atunci cand calul lor se califica la cursa Kentucky Derby.

Gen: Drama, Western, Familie
Data aparitiei: 21 Martie 2014 (Statele Unite)
Durata: n/a
Filmul de azi
Nota: 7.0


Regia: Jim Wilson | Scenariul: Elizabeth Gaylynn Baker, Faith Conroy

Un film cu: Skeet Ulrich, Christian Kane, William Devane, Madelyn Deutch, Todd Lowe, David Atkinson, Calvin Borel, Bruce Wayne Eckelman, Hugo Perez, Eloy Casados, Tish Rayburn-Miller, Jessi Badami, Judith Jones, Benjamin Glenday, Bernardo P. Saracino.

Povestea: Cativa banditi din New Mexico, ce se considera cowboy, urmeaza sa plece in aventura vietii lor, cand descopera ca unul din caii lor, s-a calificat pentru cursa Kentucky Derby, una destinata exclusiv intrecerilor de cai. Filmul se inspira din povestea Mine That Bird, unde doi cowboy infrunta multe peripetii in drumul lor spre Churchill Downs, unde au sa devina cei mai cunoscuti cowboy, dupa ce calul lor se intrece cu cei mai buni din lume. 50 to 1 este un film de familie, o drama-comedie unde vei plange si rade in acelasi timp. Desi nu a fost atat de mult promovat ca alte filme, si nici nu este atat de cunoscut, 50 to 1 este alegerea potrivita daca sunteti in cautarea unui film western, nou si bun.

50 to 1 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->