About Alex (2014)

Povestea a sapte liceeni care se reunesc pentru un weekend, ca sa depaneze amintiri si sa se distreze... asta pana cand unul din ei incearca sa se sinucida.

Gen: Drama
Data aparitiei: 8 August 2014 (Statele Unite)
Durata: 96 minute
Nota: 6,2


Regia si scenariul: Jesse Zwick

Un film cu: Aubrey Plaza, Maggie Grace, Max Minghella, Nate Parker, Devon, Max Greenfield, Jane Levy, Rey Lucas, Jason Ritter, Adam Saunders.

Povestea: About Alex prezinta povestea a unor tineri de liceu, care se reunesc pentru a-si petrece trei zile impreuna, planuind sa se distreze incontinuu. Distractia este ruinata atunci cand unul din ei incearca sa se sinucida. Atunci, cei sase decid sa aiba grija de Alex si sa il tina sub observatie, ca sa nu faca din nou o prostie. Aceasta situatie trezeste in memoria celor sapte, amintiri de neuitat, legate de traznaile pe care le faceau in copilarie. Desi este ciudata, aceasta situatie ii obliga oarecum sa lege o prietenie mai puternica intre ei, facandu-i sa realizeze cat de mult s-au schimbat acestia odata cu trecerea timpului. Pe alocuri este irelevant, uneori poetic, alteori emotionant, dar filmul About Alex vorbeste despre dramele pe care le traiesc tinerii din noua generatie, care sunt atrasi tot mai mult de lumea internetului si a tehnologiei, si tot mai putin de socializarea adevarata.

About Alex 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->