Alan Moore doreste boicotarea filmului Hercule

alan moore doreste boicotarea filmului hercule

Alan Moore, unul din parintii benzilor desenate dupa care s-a facut filmul Hercules 2014, cu Dwayne The Rock Johnson, doreste boicotarea acestui film.
Alan Moore este cel care a lucrat alaturi de Steve Moore, la benzile desenate cu Hercule, benzi dupa care s-a facut si adaptarea acestui film. Regizorul productiei, Bret Ratner, s-a inspirat evident din Hercules: The Thracian War si a pus pe picioare un film care va debuta vineri, 25 Iulie, in cinematografele din Romania.

Din nefericire, Steve Moore a decedat anul acesta, iar prietenul si partenerul sau de lucru, Alan, a decis sa vorbeasca in sfarsit despre tot ce il supara. As dori sa ii rog pe toti carora le pasa macar putin de Steve si de munca lui, sa nu se duca la acest film. Este ultimul lucru pe care Steve l-ar fi dorit. Este absolut rusinos ce se intampla.

Alan a mai declarat ca Steve a aflat despre acest film Hercule, doar cu cateva luni inainte sa moara. Interesant este ca Radical Comics a vandut drepturile de autor in anul 2009, iar de atunci, cei doi inca asteapta anumite drepturi si cateva mii de dolari din partea acestora. Cu toate acestea, sunt cateva lucruri in contract pe care Steve nu le-a observat prea bine, printre care si faptul ca Radical Comics nu a promis vreo implicare sau vreo suma de bani acestora, in cazul in care se va turna un film. Steve Moore s-a bucurat totusi de faptul ca numele lui nu va fi asociat cu aceasta productie. Dupa moartea sa, insa, filmul Hercules a inceput sa isi faca multa reclama pe spatele acestui eveniment, fiind mentionat Steve in diverse contexte.

In mare parte, Alan Moore nu e suparat neaparat din cauza contractului pe care l-a semnat, caci pana la urma a fost greseala lui. Acesta e suparat datorita modului in care Steve a fost tratat, si ignorat de catre Radical Comics. Pana una alta, filmul Hercule va aparea vineri in cinematografe, si nu prea pare ca vor dori prea multi fani sa boicoteze acest film.
sursa: blendingcool

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->