And so it goes (2014)

Un bunic tafnos apeleaza la ajutorul unei vecine, atunci cand se trezeste cu fiul sau la usa casei, care ii transmite ca ii lasa nepotica in grija.

Gen: Comedie, Dragoste, Drama
Data aparitiei: 25 Iulie 2014 (Statele Unite)
Durata: 94 minute
Nota: 6,0


Regia: Rob Reiner | Scenariul: Mark Andrus

Un film cu: Michael Douglas, Diane Keaton, Sterling Jerins, Annie Parisse, Austin Lysy, Michael Terra, Sawyer Tanner Simpkins, Maxwell Simkins, Maurice Jones, Yaya DaCosta, Scott Shepherd, Andy Karl, Frances Sternhagen, Frankie Valli, Luke Robertson.

Povestea: Putem gasi impreuna, un milion de motive pentru care personajul Oren Little (interpretat de Michael Douglas), este unul antipatic. Culmea, lui asa ii si place sa fie. Acesta nu sta la discutii cu nimeni care il calca pe coada si tot ce vrea este sa poata vinde o ultima casa, dupa care sa se retraga in liniste si pace, eventual sa isi vada de propria viata. Planurile lui par sa se schimbe atunci cand fiul lui apare in casa acestuia si ii prezinta o nepotica (Sterling Jerins) de care bunicul, nu stiut vreodata ca a existat. Totul devine cu susul in jos in viata lui Oren, care nu are nicio idee despre cum ar putea sa creasca o fetita abandonata de noua anisori. Acesta face echipa cu vecina Leah, pentru a reusi sa o ingrijeasca pe fetita, cumva.

And so it goes 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->