Arcasul - Arrow (2012)

arcasul arrow
Dupa ce a fost disparut timp de 5 ani, in urma unui naufragiu, miliardarul Oliver Queen decide sa curete orasul de nelegiuti, sub pseudonimul Arcasul.

Gen: Actiune, Aventura, Crima
Tip: Serial TV
Durata episod: 42 minute
Filmul de azi - Nota: 8.0/ 10


Regia: David Barrett, Guy Norman Bee, John Behring, John Dahl, Kenneth Fink, David Grossman, Vincent Misiano, David Nutter, Michael Schultz, Eagle Egilsson

Un serial cu: Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland, Paul Blackthorne, Susanna Thompson, Emily Bett Rickards, Manu Bennett, Colton Haynes, Colin Donnell, Caity Lotz.

Povestea: Oliver Queen impreuna cu tatal sau duc o viata excelenta. Sunt bogati si pleaca pe mare cu iachtul lor, sa se bucure de o mica vacanta. Vietile acestora se schimba radical atunci cand sunt prinsi intr-o furtuna si tatal lui Oliver moare. Fiul, naufragiaza si sta pe o insula timp de cinci ani, timp in care se antreneaza si afla tot mai multe detalii despre afacerile murdare si fara scrupule ale tatalui sau. Dupa ce reuseste sa scape din pustietate si ajunge din nou acasa, Oliver Queen are alte scopuri. Acesta are acum o gramada de bani, relatii, muschi si o dorinta mare de a curata orasul de nelegiuti. Avand toate acestea, pare ca ii mai lipseste un singur lucru ca sa poata fi eroul perfect: un arc. Acesta se antreneaza cu arc si cu sageti, devenind in scurt timp un arcas priceput. Cu un stil de Robin Hood, dar cu gluga si putin mai sumbru, Oliver pleaca la vanatoare de infractori, alcatuind in timp, o lista lunga de dusmani, printre care chiar si autoritatile, care nu sunt de acord cu felul in care acesta opereaza.

Arcasul - Arrow 2012 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->