Avioane: Echipa de Interventii (2014)

Desi nu va mai putea concura niciodata la curse, Dusty trebuie sa isi revina si sa se alieze cu prietenii sai pentru a salva regiunea natala de la incendiu.

Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Familie
Data aparitiei: 18 Iulie 2014 (Romania)
Durata: 83 minute
Nota: 7,0


Regia: Roberts Gannaway | Scenariul: Jeffrey M. Howard

Un film cu: Dane Cook, Ed Harris, Julie Bowen, Curtis Armstrong, John Michael Higgins, Hal Holbrook, Wes Studi, Brad Garrett, Teri Hatcher, Stacy Keach, Cedric the Entertainer, Danny Mann, Barry Corbin, Regina King, Anne Meara.

Povestea: In Avioane, partea intai, Dusty Crophopper era un avion destinat pentru agricultura. Cu toate acestea, el nu se lasa doborat de greutati si se inscrie la diferite curse de avioane, ajungand sa fie in scurt timp, numarul unu. Dupa aventurile petrecute in primul film, acesta afla ca s-a fortat mult prea tare si ca motorul sau nu va mai rezista la inca o cursa, asadar, va trebui sa se retraga. Desi este vizibil afectat, Dusty decide sa se alature brigadei stingatorilor de flacari. Acesta se aliaza cu veteralul Blade Ranger, un elicopter specializat in stingerea incendiilor, care are sub comanda o uriasa echipa de stingatori. Se mai aliaza si cu The Smokejumpers, o echipa de teren care stinge incendiul direct de la baza. Impreuna, acestia il invata pe Dusty cum sa devina un adevarat erou si cum sa stinga incendii. Totul este pregatit pentru marele incendiu ce are sa vina, si care ii va distruge in totalitate regiunea unde el a crescut, daca nimeni nu intervine la timp.

Planes: Fire & Rescue 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->